bobodoran sunda : ngango BH

bobodoran sunda :
ngango BH

Basa dina pelajaran Bahasa Indonesia disalah sahiji SMP di Bandung,  Pak Guru ngalatih hiji-hiji muridna sina kahareup.

Pak Guru : “uneh tulis kahareup … BHAYANGKARA….”

uneh nu rada tunduh langsung kahareup bari nulis ku kapur dina bor …. BAYANGKARA

Pak Guru : “Geuning teu pake BH neh … ? (maksudna BHayangkara)

uneh : “Bet ngangge Pak Guru….” --bari ngarabaan susuna--..

xixixixixixi......... Pak guru jeng muridna tingcikikik nempo ci uneh ngarabaan susuna...




*** lamun guruna cabul pasti milu ngarabaan susuna bari ngomong: " eh enya make BH ketang"

hhaaaa
bagikan lewat :

{ 0 komentar... Views All / Send Comment! }

Poskan Komentar

jika anda saraf tunjukan dengan komentar anda !